Blogolj!

Egy olasz nő saját magával kötött házasságot

Vlad Tepes

Hétmilliárdan vagyunk a Földön. Ez nagy szám, és tudjuk, hogy ilyenkor nagyobb esély mutatkozik egészen elképesztő történésekre. Egyszerűbben fogalmazva: nagy tömegben, szinte biztosan több a hülye. 

Olaszországban most Laura Mesi fitneszoktató tett egészen megdöbbentőt. Magához ment férjhez, illetőleg magát vette feleségül. Ezt nevezik "szologámiának". Már 1993-ban megtörtént az az első ilyen "házasság", de ő az első olasz nő, aki saját magával házasodott meg. Aminek egyébként alapvető jogi következménye nincs. Magyarul egy tök jó buli. Laura meg is adta a módját, az esküvőn minden volt mi szem-szájnak ingere: hetven vendég (ez is engem igazol a hülyék számát illetően), szép esküvői ruha, emeletes torta. Egy dolog viszont nem volt: vőlegény. 

Mint a képen látható, esztétikailag nem indokolná semmi, hogy valaki ne tudja szeretni a mi drága fitneszoktatónkat. De miután véget ért egy 12 éves kapcsolata, megfogadta, hogyha 40 éves koráig nem találja meg a lelki társát, akkor hozzámegy saját magához. Szavatartó asszony. Bár nem zárja ki, hogy egyszer még találkozik egy neki való férfival. Aki egészen biztosan nem az esze miatt szereti! De vajon mit szól majd ehhez a férje? Ja, bocs!

De persze hol van ez, ehhez a három elmeroggyanthoz képest?! Ezek itt hárman házasodtak össze. Ráadásul mind férfiak.

Vagy ott az a szaúdi nő, aki nem a férjét szerette. Ezért a férfi beadta a válókeresetet. És kit szeretett a nő? Az apja Al Waleef nevezetű tevéjét! Ugyanis az asszony nem szégyellte bevallani: szereti a férjét, de nem annyira, mint a tevét. Nem tudni Al Waleef mivel érte el, hogy így belezúgjon a nő. 

Képünk illusztráció. Al Waleef ennél tuti sármosabb kell legyen!

De a "Világ hülyéje" címet egy angol nő nyerte el. Emma szerelme ugyanis egy fa. Aki állítólag nem akkora gyökér, mint a férfiak. Ja de!

Persze kifúrta az oldalamat a kíváncsiság, és kiderült, hogy egy londoni nyárfába szeretett bele a 31 éves Emma McCabe. Ráadásul két éve még esküvőt is terveztek. (Itt indokolt a többesszám?). A családja pedig támogatja, mert tudják, mit jelent Emma számára a növény. 

A hölgy 29 évesen, egy szakítás után ismerkedett meg egy másik fával, majd simogatni kezdte a törzsét, és felizgult. Egy évvel később jöttek össze Timmel, a nyárfával, és heti négyszer randiztak. A nő bevallotta, ugyan néha ránéz más fákra, de sosem ér hozzájuk, nem akarja megcsalni Timet.

De ha megcsalja, akkor viszont fűvel-fával!

https://verszivo.blogstar.hu/./pages/verszivo/contents/blog/42930/pics/lead_800x600.jpg
Idióta,Orvosi eset,Romantika,Szex, szerelem, gyengédség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?