Blogolj!

Az oroszlán is cica, csak nagyobbat harap

Vlad Tepes

Valószínűleg kevés butább sportolót hord a hátán a Föld, mint Scott Baldwin rögbijátékost, aki az állatkertben meg akarta simogatni az oroszlánt. De ráfázott.

A walesi válogatott és az Ospreys játékosa most emiatt kénytelen kihagyni egy mérkőzést, mert megharapta egy oroszlán.

A csapat tagjai egy dél-afrikai állatkertet látogattak meg, amikor Baldwin úgy gondolta, hogy remek ötlet lenne a kerítésen keresztül megsimogatni egy oroszlánt. Bravó! Mint kiderült - és épeszű ember számára sejthető volt -, az oroszlán annyira nem lelkesedett az ötletért. Végül az állat úgy megharapta a sportoló kezét, hogy össze kellett varrni. Csapattársai és az edző Steve Tandy egyöntetűen úgy nyilatkoztak az esetről, hogy Baldwin minden bizonnyal egy címeres ökör.

A félkegyelmű játékos a közösségi médiában kért elnézést a szurkolóktól, de legalább viccesen.

"Valószínűleg előbb le kellett volna nyűgöznöm őfelségét és bemutatkoznom, mielőtt megsimogatom."

De az edzője sem fogadta túl morcosan az esetet és a sajtónak így magyarázta a fura sérülést.

"Baldwinnak volt egy apróbb balesete egy oroszlánnal, de szerencsére nincsen semmi baja. Mármint az oroszlánnak. Megharapta Scottot, de ha benyúlsz egy ketrecbe, ez könnyen előfordulhat. Elég buta dolog volt ez Scottól, és nem tudom milyen természetfilmeket nézet, ahol azt láthatta, hogy egy oroszlánt is megsimogathat, akárcsak egy cicát. Ez a legvalószerűtlenebb ötlet volt, amit valaha tapasztaltam. Szerencsére nem történt nagyobb baj."

A játékost szombaton már ki is engedték a kórházból. Az edző pedig mostantól jobban meggondolja, milyen programra viszi a csapatot, de állatsimogatóba semmiképpen. Baldwinnak pedig érdemes lenne befektetnie egy David Attenborough összesbe, és reméljük nem akar cápát simogatni. De még csak sünt se.

Címkék: Idióta, Orvosi eset
https://verszivo.blogstar.hu/./pages/verszivo/contents/blog/43077/pics/lead_800x600.jpg
Idióta,Orvosi eset
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?