Blogolj!

Sikítófrász a köbön: Siófokító

Vlad Tepes

Van ugye az a Despacito című dal, amiről még az is hallott, aki nem. Igazából az idei évben megkerülhetetlen volt, és hamarosan a 4 milliárdos nézettséget is eléri a híres-neves videómegosztón. 

Természetesen nem kerülte el a sorsát és készült kismillió feldolgozás és paródia. 

Itt van például mindjárt a Polgár Peti féle. Lehet szeretni az említett úriembert vagy nem, de legyünk őszinték, ez most nagyon mellé ment. A szöveg és maga a videó is tragikus.

Egy másik igazán pocsék, szemétre való változat, a határmente külsőn biztosan roppant népszerű, a Kossuth Dezső utca legjobb hangja, a spanyolt a tájszólással hányingerig vegyítő Jolly Sandro és Marcos nevű hű fegyverhordozója. 

Erről ez jut eszembe. (Vigyázat! 18+!)

És hogy miért kezdtem sorolni ezeket a rossz verziókat? Mert mikor végre azt hittük, hogy már nem dolgozza fel senki, hiszen már ciki, lejárt sláger. Ebből már biztosan nem készül több paródia, mert annyi bőrt lenyúztak róla, hogy a fél világnak elegendő bőrkabátot lehetne gyártani belőle. Meg azért, mert ezeket alulmúlni nem lehet? De igen! Jött három nőnemű, és készített egy paródiát. Szerintük. 

Először is tegyük tisztába a dolgokat. paródia görög eredetű szó: paródeo. Eredeti jelentése egy-egy dal gúnyos, torzított előadása volt.

Az itt látható néhány perces audiovizuális, minden eddigit felülmúló környezetszennyezés ebből egy dolognak felel meg. Annak is csak részben. Nem dal, hanem valami hamis hangjegyekből összerakott halmaz, nem gúnyos, hanem minden másodperce fájdalmasan kínos, viszont torz. De minden tekintetben. Van az a mondás, hogy: Annyira rossz, hogy már jó! Erre ez sem igaz. Mostantól minden negatív szó mellé a lexikonban be kell csatolni ezt a felvételt. Utoljára még annyit, menetközben eszembe jutottak Billy Mack örökbecsű szavai az "Igazából szerelem" című filmből. Ezek itt:

És már csak annyit mondanék: Egy szótagot Billy? Az semmi! Itt soronként ötöt!

Egy weboldal pedig azt írja: Letarolja a netet a Despacito új paródiája! Na persze.

https://verszivo.blogstar.hu/./pages/verszivo/contents/blog/43382/pics/lead_800x600.png
Despacito,Idióta,Orvosi eset
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?