Blogolj!

Az évszázad bűnözői

Vlad Tepes

B.D. és csapata, a BD Gang, valószínűleg nem Zala megye alvilágának vezető alakjai. A pimasz és csintalan társaság, ugyanis hajnali kettőkor leparkolt Suzuki Swift típusú járművével Miháld mellett, a 138. számú villanyoszlopnál, és nekiállt vizelete szakszerű ürítésének. 

Biztosan nem sokan ismerjük az érzést, mikor legnagyobb megkönnyebbülésünk közepette, feltekintve belebámulunk a térfigyelő kamerába. Ők ezt megélték, és érthető módon roppantul zavarta őket. Ezért első lépésként elfordították azt. Aztán rájöttek, hogy ez rögzíthet, így inkább ellopták, azaz letépték a helyéről és hazavitték. Tán azt gondolták benne van a felvétel? 

A rendőrség viszont könnyen rájuk talált. Vajon hogyan csinálhatták? B.D.-ék még talán most sem tudják.

Azonban mire megtalálták a lopott kamerát is, addigra B.D. és csapata "úgy tönkretették, hogy az üzemképtelen lett, így áfával együtt mintegy 121 ezer forint kárt okoztak az üzemeltető önkormányzatnak."

Naná, hogy szétszedték, hiszen keresték benne a pisilő embereket. De nem találták. Jutalmul most kisebb kárt okozó rongálás vétségével gyanúsítja őket a kanizsai járási ügyészség.

Mondjuk ez a fickó is egy díjnyertes példány. Darwin díjas.

De akinek a hülyékből sosem elég, itt van még pár. (A macskáktól és a kutyáktól elnézést kérek!)

https://verszivo.blogstar.hu/./pages/verszivo/contents/blog/43492/pics/lead_800x600.jpg
Az évszázad bűnözői,Idióta,Orvosi eset
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?