Blogolj!

Világvége, MCMMXDCVII. rész

Vlad Tepes

Már megint a Nibiru. Vagy más néven a Planet-X, ami belecsapódhat a Földbe, elpusztítva így az emberiség felét. Hogy miért csak a felét, pláne azt, hogy melyik felét - a kisebbet vagy a nagyobbat -, arról nem szól a fáma.

Tehát. Az érthetően nem bestseller, az "X-bolygó: a 2017-es érkezés" című könyv szerzője és kutatója, David Meade szerint már most is lehet érezni az egyre közeledő Nibiru jeleit. A Földön egyre nagyobb és pusztítóbb földrengések söpörnek végig, egyre melegebb hőhullámok sújtják az egyes vidékeket, és minden eddiginél nagyobb viharrendszerek alakultak ki az utóbbi években. Számításai szerint a halálbolygó - a Halálcsillag név már foglalt volt - gravitációs tere miatt a Földön cunamik és a Richter-skála szerinti 9,8-as erősségű földrengések lesznek, amelyek romba döntik a világunkat.

DAvid Meade. Ő, aki mindent tud.

Na most ez annyira komoly tény, hogy a tudósok még mindig csak kutatják a bolygót, és rendre arrébb tolják az érkezési dátumot. A legutóbbi számítások szerint már múlt hónapban ide kellett volna érnie a Nibirunak, most pedig már október végét jelölték meg, de ugye éppen ma 28.-át írunk, így ez sem jött be. De akadnak más számítások, melyek szerint pedig november 20-december 20. között pusztulunk el, tehát csak semmi pánik.

De nem csupán a mi lángelménk, David Meade mutatja a teljes szellemi nihil tüneteit. Akadnak olyan bolygólakó társaink, akik azt állítják, már amatőr felvételeken is látták a betolakodó bolygót. Volt olyan, aki szerdán Finnországban látta. Nekem édesanyám van így a szemüvegével, sose tudja hol találja. De például a tudósaikról messze földön híres britek közül is sokan azt mondják, az ég alja is a bolygó miatt vörös. 

Az oroszok viszont tudják a frankót. Ez nem is bolygó, hanem űrbázis! (Ezt mintha már hallottuk volna valahol.) Merthogy ők már egy ideje fi­gye­lik azo­kat a ha­tal­mas ob­jek­tu­mo­kat, ame­lyek a Föld felé tar­ta­nak. Ők úgy matekoznak az abakuszon, hogy 2017. de­cem­be­ré­ben érik el boly­gón­kat...

Az oroszok ki is adták az utolsó figyelmeztetést az emberiség számára. Úgy gondolják, hogy a rejtélyes tárgyak egy része a földönkívüliek űrflottáját képezi, amely aszteroidák közé vegyülve közeledik hozzánk. Ez egyfajta megtévesztő stratégia, ugyanis a tárgyak egy része a számítások szerint messze elkerüli majd a bolygónkat, de jó néhány mintha irányt váltott volna, és egyenes a bolygónk felé tart. A nagy távolság miatt fel sem tűnne senkinek az apró manőver, de ugye az oroszokról beszélünk! Az ő figyelmüket nem kerüli el semmi.

Számos ufológus azt feltételezi, hogy az idegenek Oroszország területén kezdik majd meg az inváziót. Ez az információ azon a tényen alapul, hogy a korábban az oroszországi Yakutia régióban lépett a légkörbe egy aszteroidának minősített objektum. De az nem aszteroida volt, hanem a földönkívüli flotta szondája.

Namármost. Ha szóba került a szonda. Amennyiben invázió lesz, akkor azt mindenképpen ott kéne kezdeniük a földönkívülieknek a távoli Oroszországban, mert ismerve az oroszok tűrőképességét, és alkoholszintjét, a támadás rögtön rajtuk fenn is akadna.

Egy dolgot viszont biztosan kijelenthetünk. Ezek az emberek, ennyi ésszel, fegyver nélkül is közveszélyesek. 

Címkék: Világvége
https://verszivo.blogstar.hu/./pages/verszivo/contents/blog/44149/pics/lead_800x600.jpg
Világvége
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?