Blogolj!

A fegyver elsült, a rabló felsült

Vlad Tepes

Terrion Pouncy nem egy csúcsbűnöző. Ha tagja lenne egy bandának, egészen biztosan nem ő lenne az ész a csapatban. Az eset Chicagoban történt. Pályakezdő rablóként nem rögtön egy bankkal kezdte, hanem kisebb halra ment. Megpróbált kirabolni egy hotdog árust. Fegyvert fogott a két dolgozóra, követelte a tárcájukat, a mobiljukat és természetesen a kasszából a bevételt. 

Ám az igazi vígjátékba illő jelenetek csak ezután következtek. Mikor az egyik áldozat átadta a pénzt, felborult a zsíros vödör, ami kisebb ribilliót okozott, minek következtében a pénz egy része elszállt mindenfelé. Terrion Pouncey ezért - ahogy a filmekben látta - az övébe dugta a fegyvert, elkezdte összegyűjteni a földről a pénzt, majd futásnak eredt. 

Szerencsétlenségére a fegyver ki volt biztosítva, és a Maxwell Street Express hotdogstandjának sikeres kirablása után menekülés közben elsült, ám a tolvaj pechjére az akkor még az övében volt, így megsebesítette magát. Mégpedig ott, ahol nem fészkel az agy. (Bár erről egyeseknek egészen más a véleménye.) Írjuk le, a péniszén sérült meg a kivételesen szerencsétlen rabló. Más választása nem lévén, hívta a 911-et, a rendőrök pedig elfogták és kórházba szállították. A pénz, a tárcák, és a mobiltelefonok is visszakerültek jól megérdemelt helyükre, és Terrion Pouncey is minden bizonnyal oda kerül. 

https://verszivo.blogstar.hu/./pages/verszivo/contents/blog/44497/pics/lead_800x600.jpg
Az évszázad bűnözői
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?