Blogolj!

Noé és az ő mobiltelefonja

Vlad Tepes

Eddig a brit tudósok voltak a szakma igazi idiótái, de (bal)szerencséjükre egy török még rajtuk is túltesz. Új "hülyekirályt" avathatunk.

Yavuz Örnek egy oceanográfus. Tudományos területe, az oceanográfia négy fő csoportra osztható. A geológiai oceanográfia, amely a tengerfenék felépítésének, kialakulásának tudománya, a kémiai oceanográfia a tengervíz kémiai összetételének és tulajdonságainak, valamint a szennyezések hatásainak vizsgálata, a fizikai oceanográfia az áramlások tudománya, az óceánok hatásával foglalkozik az időjárásra és a klímára, végül a biológiai oceanográfia a különböző óceánokban fellelhető életformák tanulmányozását végzi.

Yavuz Örnek, a tudós

Kiváló emberünk viszont az óceánok vallási vetületével is foglalkozik. Azzal az egészen elképesztő elmélettel állt elő a török állami tévében, hogy a Korán és az Ószövetség által is idézett özönvíz előtt Noé telefonon hívta fel a fiát.

Totál logikus, elvégre az írások szerint több száz méteres hullámok voltak, Noét és fiát pedig hosszú kilométerek választották el egymástól, de a Korán azt állítja, mégis beszéltek egymással. Nem is akárhogy! Mobiltelefonon.

Csoda történt? Lehetséges, de szerintünk mobiltelefonon vette fel vele a kapcsolatot.

Képünk egyértelműen illusztráció, nem az acéllemezes és nukleáris változat

Ám itt nem állt meg. Szerinte Noé valóban maga építette a bárkát - eddig stimmel-, de acéllemezekből és nukleáris meghajtással. Mielőtt viszont vitába szállnánk vele, előhúzta kabátujjából a jolly jokert. 

"Tudós vagyok, a tudomány nevében beszélek!"

Vitának helye nincs. Azt azonban megkérdezném tőle, hogy androidos volt-e a készülék vagy Iphone, és melyik szolgáltatónál fizetett elő? Elvégre ha özönvíz során is volt térerő és szolgáltatás, akkor ott tuti az "országos lefedettség".

Jövőhéten következik a gaboni tudóscsoport, akik szentül állítják, hogy Atlantisszal együtt elsüllyedt a mikrohullámú sütő és az LED televíziók első generációja. 

Címkék: Idióta, Tudósok
https://verszivo.blogstar.hu/./pages/verszivo/contents/blog/47252/pics/lead_800x600.jpg
Idióta,Tudósok
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?