Blogolj!

Idén is lesz világvége

Vlad Tepes

Még meg sem szoktuk, hogy a dátumhoz immár 2018-at kell írnunk, máris jöttek a kényszeres világvége-hívők akik azt állítják, felesleges is megszoknunk, idén úgyis tényleg mind meghalunk.

Ahogy tavaly is több tucatszor, csak most istenbizonyesküsznekmindenreamiszent. Az, hogy tavaly ahányszor megjósolták, és mindig elmaradt, az cseppet sem zavarja őket. Viszont nincs túl sok fantáziájuk, mert még mindig az a rohadt Nibiru, a gonosz megtestesítője, a Planet X okozza nyomorult végünket. Persze ez a planéta már többet késik, mint a MÁV története során az összes vonat. 

Csak ez az égitest egyébként tavaly négyszer irtott ki bennünket, ha nem tűnt volna fel önöknek. Szeptember óta minden hónapban egyszer. 

Természetesen még mindig David Meade (akinek a világon először lett valószínűleg negatív az IQ-tesztje) állítja azt, hogy most tényleg eljött az idő. Aki eddig ahányszor megjósolta, pont ugyanannyiszor ki is magyarázta, hogy miért nem történt meg, aminek meg kellene történnie. Pontosabban egyszer azt is mondta, hogy igazából megtörtént, csak nem úgy

Véleménye szerint a Nibiru az elkövetkező hónapokban egész egyszerűen meg fogja semmisíteni a Földet, ezért ő már neki is kezdett a felkészülésnek. Állítása szerint elképesztő természeti csapásokra és természetfeletti eseményekre kell számítanunk, amelyek a Föld minden pontján katasztrófákat okoznak majd.

"És ennek az egésznek semmi köze a politikához vagy az emberekhez!"

– mondja Mr. Meade a tudós. Majd hozzáteszi, hogy a Jelenések könyvében ezt már rég megírták, ezért tényként kezelhetjük, hogy a világvége eljön és kész, nincs apelláta. 

Állítólag így néz ki a pusztulást okozó Nibiru. Egész pofás kis bolygó. Ha valami ránkzuhan, legalább nézzen ki jól.

A mondás persze úgy tartja: egy bolond százat csinál. A mi idiótánk még csak egynél jár, de ez is pont egyel több mint kellene. Egy tudóstárs, Paul Begley is azt mondja, hogy a naprendszerünk mostanában túl erős aktivitást mutat, ez pedig csakis a Nibiru eljövetelét jelentheti. 

"Az égboltot egyfajta gravitációs erő rázza. Ráadásul mostanra már sokan el tudják képzelni, hogyan is festhet a Planet X. Egy este alatt három különböző ember is küldött nekem rajzokat az elképzeléseiről."

Sajnos ezeket a rajzokat nem tették közhírré. De persze ne bánjuk, majd megnézzük ha ideér. Viszont jó lesz ha éberen szemlélődünk, ugyanis jeleket figyelhetünk majd meg a Napban, a Holdban és a csillagokban. Aztán a nemzetek gyötrődni fognak, és zavarodottá teszi őket az üvöltő, zúgolódó tenger!

Honfitársaim, hátradőlhetünk! Nincs tengerünk ami zúgolódhatna. Esetleg a Balaton, de az nem fog. Maximum a fejünk zsibonghat ettől a sok marhától és az idiótaságaiktól.

https://verszivo.blogstar.hu/./pages/verszivo/contents/blog/47422/pics/lead_800x600.jpg
Idióta,Tudósok,Világvége
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?