Blogolj!

Elhagyta a feleségét egy román férfi

És még válóperes ügyvéd sem kellett, csupán egy szegedi autós pihenő. Történetünk valós eseményeken alapul.

Általában háromig számolni már óvodában is tudunk. Tehát ha hárman vagyunk, és valaki távozik a társaságból, rögtön kiszámoljuk fejben, hogy itt bizony valaki hiányzik. Nem úgy egy román fiatalember. Aki valószínűleg életében egyetlen könyvet olvasott, és az is kifestőkönyv volt. Ezért itt az "Útmutató román sofőröknek, hogy ne veszítsük el feleségünket a magyar utakon"

Néha a legértékesebb csomagot a legkönnyebb elhagyni.

Képzeljük magunkat a helyzetbe. Román állampolgárságú férfiak vagyunk - ez már ugye alapból elég rosszul kezdődik. Olaszországba készülünk családunkkal. Összepakolunk, indulás előtt szépen átnézzük a holmit, nehogy véletlenül otthon maradjon valami. Pipere, meleg ruha, cigi, instant kávé, gyerek, feleség.

Úgy tűnik minden megvan, indulhatunk. Közöljük a lurkóval, hogy menjen el pisilni, kakilni, mert legközelebb Magyarországon, Szegeden állunk meg pihenni. Közöljük ezt az asszonnyal is a biztonság kedvéért. Ha mindenki készen áll, szálljunk be a kocsiba, adjunk gyújtást és induljunk el.

Amikor mindenki nagy örömére megérkezünk Szeged közelébe, álljunk meg, nyújtózkodjunk egyet, könnyítsünk magunkon. Feleségünket hagyjuk aludni a hátsó ülésen, adott esetben takarjuk is be, hogy nyugodtan aludjon. Amikor kellőképpen átmozgattuk elernyedt végtagjainkat, szálljunk vissza a gépjárműbe és folytassuk utunkat.

...

Román állampolgárságú nők vagyunk. Néhány perce slisszantunk ki férjurunk gépjárművének hátsó üléséről, hiszen egyedül ébredtünk a kocsiban, hát mi mást tehettünk volna, kiszálltunk körülnézni. Ha már így alakult, menjünk el a mosdóba, mossuk meg az arcunkat, nem kell sietni.

Szerencsére mindent a kocsiban hagytunk, telefont, készpénzt, útlevelet, bármiféle személyazonosításra alkalmas okmányokat, így hát nem kell aggódnunk, hogy elhagyjuk.

Lépjünk ki a borongós februári délelőttbe, majd megdöbbenve tapasztaljuk, hogy a férjünk szedte a sátorfáját, fogta a kislányunkat és ott hagyott minket a semmi közepén. Ne essünk kétségbe, stoppoljunk és induljunk el a család után.

A Balaton közelébe érve egy benzinkútról kérjünk rendőri segítséget férjünk megtalálásához.

...

Ismét román férfiak vagyunk. Menet közben észrevesszük, hogy feleségünket több száz kilométerrel ezelőtt, valahol Szeged környékén elhagytuk. Gyorsan vegyük fel a kapcsolatot a román nagykövetséggel és számoljunk be nekik arról, mekkora marhák vagyunk.

Ha minden jól alakul - márpedig mindig, minden jól alakul, hiszen a hülyéknek nagyon szorgos őrangyala van -, családunk tagjai hamarosan egyesülnek a nagykövetség és a magyar rendőrség segítségének köszönhetően a fonyódi autópálya-rendőrségen. Ne kövessünk el még egyszer ilyen kapitális baklövést.

Az útmutató betartása esetén a fent olvasható bonyodalmak elkerülhetőek. További kellemes utat!

Újra együtt a család! - Fotó: police.hu

Címkék: Idióta
https://verszivo.blogstar.hu/./pages/verszivo/contents/blog/48912/pics/lead_800x600.jpeg
Idióta
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?