Blogolj!

Trendi idiotizmus a Dolce & Gabbana bemutatóján

Vlad Tepes

A divatszakmát is elérte az őrület. A Forma-1, a profi kerékpársport és a darts után innen is nélkülöznünk kell a szép lányokat. Bár utóbbiakból már amúgy sem látni sokat a kifutókon. Íme egy példa.

 

De mit is művelt az olasz gigacég? A Dolce & Gabbana divatbemutatóján nem hölgyek, hanem drónok mutatták be a márka legújabb női táskáit. A dolog annyira szürreális, hogy hirtelen nem is tudom eldönteni, hogy mit látunk.

Fotó: glamour.com

 

 

1. A divatszakmát is elérte a gépiesítés, a technológia itt is utat tört, így nincs szükség „emberi munkaerőre”, jöjjenek a drónok.

2. A D & G mostantól új piaci szegmenst céloz meg, és a drónok az új célcsoport? Ez esetben vajon mi lehet egy női dróntáskában?

3. Vagy ez egy teljesen új gazdagoknak kitalált sikk, hogy már nem is ők, hanem drónok viszik majd a táskájukat?

4. Sztrájkolni kezdtek a modellek, a sok okádék ruha miatt, amit rájuk aggattak? Ezeket nézve ezt is könnyen elhinném.

Mindenesetre ez újabb bizonyíték arra, hogy csupa beteg ember van ebben szakmában. A ruhaköltemények, kitalációk több mint aberráltak, de az egész csak egy nagy humbug. A bemutatók végén mindig megtapsolják a tervezőt, aki viszont érdekes módon sosem ilyen ruhákban jön elő, hanem öltönyben, zakóban. Most akkor mi is a divat?

Fotók: elleuk.com

https://verszivo.blogstar.hu/./pages/verszivo/contents/blog/49420/pics/lead_800x600.jpg
Divat,Minek nevezzelek?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?