Blogolj!

Tolvaj és nyomravezető egy személyben

Vlad Tepes

Sokszor hallottunk már olyan bűnözőről, tolvajról, aki nem éppen az eszéről híres. Nos erre a listára újabb név kerülhet fel, egy olyan autótolvaj, akinél hülyébbet talán nem hordott a hátán a föld.

K. Gábor még 2017. október 13-án 6 óra 30 perc és 15 óra között Pécelen, az Állomás utcából lopott el egy ott parkoló autót. Az ajtaját kifeszítette, majd a járművet a vezetékek segítségével beindította és elhajtott. A helyi lakos a gépkocsi rendszámát eltávolította, majd arra egy másik rendszámot szerelt fel. Eddig úgy dolgozott mint a profi autótolvajok. A hiba ezek után következett.

A jobboldali első sárvédőt átfestette, és feliratokat is karcolt bele. A 35 éves férfi másnap az autót Pécelen a Baross utcában hagyta. Az esetről a gépkocsi tulajdonosa feljelentést tett a rendőrségen. A nyomozók gyorsan azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit azon nyomban gyanúsítottként kihallgattak.

Vajon hogy csinálták, hogy oly gyorsan megtalálták?

Ez a szellemi toprongy képes volt szerelmi vallomást karcolni az autóra Ancsának, azt dátummal és aláírással ellátni. De most komolyan? Ehhez mennyire kell hülyének lenni?

Fotó: police.hu

A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsított ellen jármű önkényes elvétele bűntett és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte. 

https://verszivo.blogstar.hu/./pages/verszivo/contents/blog/49638/pics/lead_800x600.jpg
Az évszázad bűnözői,Idióta
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?