Blogolj!

Átkozott tehetség

Vlad Tepes

Kézműves- sör, csokoládé, hamburger, ruhák, ékszerek és a sort még folytathatnánk szinte a végtelenségig. Ezek igazi kuriózumok, így hajlandóak vagyunk akár nem kevés pénzt is áldozni értük. Elvégre a minőséget meg kell fizetni. Ezekben a termékekben több a munka, az odafigyelés, nem véletlenül értékeljük őket jobban.

Persze nem mindenre igaz, hogy jó, vagy jobb ha kézzel készül. Ezt most már a miskolci K. Zsolt is megtanulta, akit a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Káli Autópálya Alosztály járőrei 2018. március 9-én 14 óra 55 perckor az M3-as autópálya Nyíregyháza irányába vezető oldalának 103-as kilométerében ellenőriztek egy Opel típusú személygépkocsival. A hatóság ugyanis megállapította, hogy ennek az autónak bizony egy nagyon fontos része "kézműves termék". Méghozzá a rendszáma.  

Fotó: police.hu

A rendőrök előállították K. Zsoltot a Füzesabonyi Rendőrkapitányságra, ahol ellene egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. Kihallgatásakor a 41 éves férfi elismerte, hogy ő készítette és helyezte fel a rendszámokat a járműre. Ha az életnek van humorérzéke, akkor egy fémtáblakészítő üzembe ítélik kényszermunkára, hogy istenadta tehetségét tovább tudja fejleszteni.

https://verszivo.blogstar.hu/./pages/verszivo/contents/blog/49723/pics/lead_800x600.jpg
Az évszázad bűnözői
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?