Blogolj!

A kanadai Bonnie és Clyde

Vlad Tepes

Az eredeti páros szerelmi ámokfutása két évig tartott, hőseink ennél kevesebb ideig, két percig húzták.

Az eredeti páros, Clyde és Bonnie

Ritkán látni két ekkora idiótát. Már maga az alapszituáció is mesébe illő, egy fiatal férfi és nő egy lopott bankkártyával próbált vásárolni egy boltban. Igazi nagyvadra mentek, üdítőt szerettek volna venni. Viszont lebuktak, az eladó pedig rájuk hívta a rendőrséget.

És ekkor kezdődött az igazi kabaré. A hősszerelmes férfi először úgy próbált meglógni, hogy a rendőrök karjai közé lökte nőnemű társát. Mivel ez nem jött be, próbálta össze-vissza futkosással lerázni a rendőröket a boltban. Mivel ez megint nem jött be, valami kis méretű zacskós termékkel (kábé akkora méretű mint egy ropis vagy cukros zacskó) próbálta megdobni a rendőrt, akinek ettől természetesen nem szállt inába a bátorsága. Végső elkeseredésében nekirontott a rendőrnek, aki lelőtte a sokkolóval. De a Hihetetlen Hulk képességeivel bíró csodabűnöző még ebből is visszatért és tovább menekült. 

Eközben a páros női tagja a rafinériát próbálta erőltetni és a bolt raktárhelyiségébe szaladt, ott pedig próbált bemászni a szellőzőrendszerbe az álmennyezeten át. Persze eközben egy az egyben belenéz a biztonsági kamerába, de ki figyel a részletekre. Viszont nem kell építészmérnöknek lenni ahhoz, hogy tudjuk, az álmennyezet nem arra van kitalálva, hogy azon valaki csak úgy mászkáljon. Így a Macskanő végül az erősítésként kiérkező rendőrök szeme láttára átzuhant a plafonon a bolt kellős közepén. De megőrizte hidegvérét és igyekezett úgy tenni, mintha mi se történt volna. Ezen előadása csekély sikert aratott a rend őreinek körében, így végül a modernkori Bonnie is nagy nehezen megadta magát. Ekkora már Clyde is feladta a meddő küzdelmet. 

Egy dolognak örülhet a mostani bűnözőpáros, ők legalább élve megúszták az elfogásukat.

És íme a bizonyíték, hogy ez nem egy kitalált történet:

https://verszivo.blogstar.hu/./pages/verszivo/contents/blog/55037/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?