Blogolj!

Kis pöcs, nagy gond

MadMax

Sajnos sokan halnak meg a műtőasztalon. Ezek legtöbbje életmentő műtét során történik. Nem úgy Ehud Arye Laniado esetében. De kezdjük egy kis múltbéli visszatekintéssel.

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Dennis Rodman nevezetű fickó, aki hajdanán az NBA legjobb lepattanózója volt és Michael Jordan valamint Scottie Pippen csapattársaként nyert néhány bajnoki aranygyűrűt. Nos a kiváló rugói mellett híres volt extrém kinézetéről, és arról, hogy nagyon csinos hölgyek lesték minden kívánságát. Mert nem csak nagyot tudott ugrani, de máshol is jól el volt eresztve - és most nem a nyelvére gondolunk, pedig az is szép nagyra nőtt. Nos Rodman akkoriban volt mit a tejbe aprítson, természetesen nem feledkezett meg "legjobb barátjáról sem", és gyémántokat rakatott herezacskójába, hogy méteres méretes férfiasságát ékesítse.

A szépséges Dennis Rodman

Hogy jön ez ide? Mert van, akinek mindez éppen fordítva adatott meg. 

Ehud Arye Laniado 65 éves milliárdos, aki gyémántkereskedelemből szedte össze tetemes vagyonát, egy műtét során elhunyt. Mit érdemes(?) még tudni a belga-izraeli üzletemberről? Hogy nála nem volt igaz, a "Kis ember, nagy bottal jár" szólás. Emberünk minden tekintetben és mindenhol kicsi volt. A műtét - minek során jobblétre szenderült - ezen próbált segíteni. És nem a magasságához szerettek volna hozzáadni. Igen, pénisznagyobbító műtét közben kapott szívrohamot, mikor az orvosok egy meg nem nevezett anyagot fecskendeztek a péniszébe. 

Nagy kérdés, hogy ha 65 évig zavarta a milliárdost, hogy neki nem szivarja van, csupán egy csikk, miért éppen most, mikor már talán nem volt férfiereje teljében? Persze a kék tabletta ezen segíthet, de akkor meg éppen a másik művelet kellős közepén kaphatott volna szívrohamot meglett korának köszönhetően. Tehát mindenképpen bukó.

Ilyen történet után illik levonni a tanulságot, vagy legalább valami bölcsességet idebiggyeszteni. Legyen elég most ennyi: Kis pöccsel is lehetsz irtó nagy f@sz.

Címkék: Idióták
https://verszivo.blogstar.hu/./pages/verszivo/contents/blog/69933/pics/lead_800x600.png
Idióták
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?