Blogolj!

A legszélesebb hollywoodi mosoly igazán ragyoghat

Ragnar Volarus

Cameron Diaz mosolya és kék szeme sokakat megbabonáz. Ez a csábító páros most méginkább ragyoghat, a 47 éves színésznőnek ugyanis decemberben megszületett első gyermeke. Csakhogy van itt valami bibi.

Vagy az történt, hogy az orvostudomány fejlődött nagyot egy csettintésre, vagy Cameron Diaz a fejlődéstörténet új szintjére lépett. Ugyanis senki nem látta őt mostanáig nagy pocakkal.

Persze férfiként ritkán esem teherbe, de mindenki környezetében volt már babát váró fehérnép, tehát kijelenthetem, némiképp tisztában vagyok miképpen történnek a dolgok. Az első trimeszterben a szépséges színésznő talán könnyedén elrejthette volna állapotát, nem is ezzel van a gond.

A másodikban kezdődik a buli, mikor el kell kezdeni bő ruhákat hordani a rejtőzködéshez, hiszen a lesifotósok minden pillanatomat követik. De mivel filmsztárról van szó, egy jó divattanácsadó, néhány Eszterházy-vagyont érő textil és minden meg van oldva, nem feltűnő a terhesség.

Nade a harmadik trimeszterben maximum a farsangi szezonban lehet elbújni, ha hirdetőoszlopnak vagy hűtőszekrénynek álcázza magát. (Elnézést a hölgyektől, akik ilyenkor a legszebbek, nem sértésnek szántam.) Ami a paparazziknak szinte biztosan szemet szúrna.

Ehhez képest történetünk főhőse októberben és novemberben még hollywoodi mércével mérve is igencsak jó formában volt.

2019 október

2019 november

Ettől persze még örülünk a hírnek, gratulálunk a csöppséghez, Cameron Diaznak és párjának, a Good Charlotte énekesének Benji Maddennek is. Nomeg természetesen a szerencsés béranyának.

https://verszivo.blogstar.hu/./pages/verszivo/contents/blog/88496/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?