Blogolj!

Még csak február van, de tuti ők ketten az év leghülyébb drogkereskedői

Ragnar Volarus

Most képzeljék el, hogy Ted Bundy egy "Sorozatgyilkos vagyok" pólóban sétálgat az utcán, vagy Pablo Escobar "kokain" feliratú táskával csempészteti a drogot hűséges alattvalóival. Persze ilyenkor működhetne a fordított pszichológia, mondván ennyire hülye nem lehet, hogy felhívja magára a figyelmet, így nem is foglalkoznának vele.

Fotó: Twitter

Valami ilyesmiben reménykedhetett két floridai férfi, akiket gyorshajtás miatt megállítottak az I-10-es autópályán. A rendőrök aztán kicsit körülnéztek az autóban, szokásos ellenőrzés, elakadásjelző háromszög, izzókészlet, de valami érdekesebbre is bukkantak. Az autóban ugyanis találtak két táskát, amiben már ránézésre gyanús volt, hogy esetleg drogok lehetnek – jelentette a helyi sajtó.

Nem véletlenül kezdtek el gyanakodni a rendőrök, mert a táskákon az alábbi felirat szerepelt:

Drogokkal teli táska.

Viszont a Santa Rosa megyei seriffhivatal dolgózói nem csak jó szimoatukról, hanem humorérzékükről is híresek, mert a közösségi oldalukon közzétett fényképet a nagy fogásról az alábbi megjegyzéssel posztolták: „ne csempéssz illegális narkotikumokat drogokkal teli táska feliratú táskában. A K9-eseink tudnak olvasni”.

A rendőrség közlése szerint a táskákban egyébként 75 gramm amfetamint, 1,3 kilogramm GHB-t, 3.6 gramm fentanilt, egy gramm kokaint és 15 MDMA tablettát találtak – írta a CNN.

https://verszivo.blogstar.hu/./pages/verszivo/contents/blog/90000/pics/lead_800x600.jpg
Az évszázad bűnözői
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?