Blogolj!

Ész hová mész: tizennégy hónapja elásott burgert tolt be egy angol fickó

Dorogi László

Bizonyára sokan hallottak már az egyik legismertebb koreai ételről, az erjesztéssel készülő kimcsiről. Nos, egy Matt Nadin névre hallgató úr feltalálta az erjesztett Big Mac-menüt.

Fotó: sickchirpse.com

Arra persze - remélhetőleg - semmi garancia, hogy a rohasztott burgerből egy váratlan gasztroforradalom révén hagyományos brit nemzeti étel lesz, mindenesetre a jó öreg Matt gyomra komoly megpróbáltatásokon meg keresztül, mire megemésztette.

A barnsley-i lakos negyvenedik születésnapjára valami brutálisan nagyot akart gurítani, ezért még 2018 őszén elásott egy Big Mac menüt mélyen a föld alá - természetesen minden velejáróval együtt. A sült krumpli, a burger és a csokis shake 14 hónapon keresztül pihent a föld alatt, hogy aztán kihantolja és a szervezetébe juttassa.

A háromgyerekes családapa már régóta hencegett a barátainak és családtagjainak arról, hogy bármilyen romlott kaját be tud tolni úgy a búrájába, hogy nem lesz tőle semmi baja. Eljött hát a puding próbájának, az evésnek az ideje.

Persze, Matt megadta a módját az ünnepi lakomának, abba a McDonald`s étteremebe csüccsentek be barátjával, ahol eredetileg megvásárolták a még kifogástalan állapotban lévő friss elemózsiát. A romlott kaja-fetisiszta férfi ember húsz perc alatt gyűrte be a penészes menüt, de mint mondta, sokkal rosszabbra számított.

Az étkezést természetesen rögzítették is, így most az interneten mindenki átélheti ezt az undorító élményt. Matt szerint egyébként attól eltekintve, hogy a krumplin penész pihent, a csokis shake pedig leginkább sáros trutyira emlékeztetett, a burger kifejezetten jó állapotban maradt meg az utókornak. Állítólag az íze sem volt olyan rossz, csak rémesen kemény volt a hús. Ízlések és pofonok.

Címkék: Anglia
https://verszivo.blogstar.hu/./pages/verszivo/contents/blog/90436/pics/lead_800x600.jpg
Anglia
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?