Blogolj!

Amikor már azt hiszed, nincs lejjebb…akkor megérkezik a vaginaillatú parfüm

Erykah Badu énekesnő profilt váltott és félő, hogy már nem is zenei karrierjével, hanem bizarr kreálmányával fogják azonosítani.

Az r’n’b énekes megirigyelhette Gwyneth Paltrow őrületét, és míg a színésznő furábbnál furább cuccokat dob piacra a Goop vállalaton keresztül, addig Badu még tovább tudja fokozni a gusztustalan és meghökkentő között egyensúlyozó ötletet:

ugyanis vaginaillatú parfümöt dobott piacra.  

Gwyneth Paltrow vagina illatú gyertyát kezdett árulni

Pontosabban Gwyneth Paltrow színésznő és az amerikai Goop vállalat közösen dobták piacra a "This Smells Like My Vagina" néven futó illatgyertyát. Igen, a beszédes elnevezést tessék szó szerint érteni, olyan illata van mint Paltrow kisasszony lába közének. A gyertyáknak darabja 75 dollárba, vagyis nagyjából 22 500 forintba kerül. Hitte volna, hogy elkapkodták?

Ráadásul nem csupán akárkinek a szagmintáját vette alapul, hanem a sajátjáét, amihez elmondása szerint nemcsak LEGENDÁK (igen, ő fogalmazott így), hanem komoly „kutatómunka” is társult.

A hölgy azt állítja, hogy kering egy olyan városi legenda a nemi szerve körül, miszerint az megváltoztatja a férfiakat, és azok a pasik, akikkel összejön, munkát és életet is váltanak.

Hogy ezt pontosan hogyan érti, és mégis mennyi köze lehet ehhez a vaginához, már más kérdés, a lényeg viszont, hogy Badu rájött arra, hogy ezt a „szuperképességet” lehet ám kamatoztatni, így jött létre a parfüm is, amihez saját bugyijait vagdosta fel, majd égette el, amiknek hamuját is felhasználta az illat megteremtéséhez.

A bizarr „frankensteini művelet” célt ért, ugyanis a Badu Pussy Premium Incense nevű parfümöt veszik mint a cukrot, de ne aggódjon senki, aki részesülni akar az élményből, a készleteket folyamatosan pótolják.

(borító: Brad Barket/Invision/AP/Shutterstock)

https://verszivo.blogstar.hu/./pages/verszivo/contents/blog/90790/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?