Blogolj!

Gwyneth Paltrow megmondja a tutit a koronavírussal kapcsolatban

A színésznő természetesen mindenhez IS ért.

Ha valaki sikeres, pláne Hollywoodból jött és sokan szeretik, akkor már hajlamos azt hinni, hogy mindenbe bele kell szólnia még akkor is, ha épp tökre semmi szakértelme nincs a témában.

Persze a közszereplők előszeretettel hallatják saját hangjukat, hiszen arra a nép egyszerű gyermeke felfigyel, de pont ebből a szempontból kell jól megfontolni, hogy mit és hogyan közöl az illető.

Az egykori ünnepelt színésznő, aki a negyvenes éveire kissé megborult és őrültebbnél őrültebb dolgok forgalmazásába kezdett (arra már inkább ne is térjünk ki, hogy ezek többsége nemhogy felesleges, de sokszor még káros is volt), azaz Gwyneth „vaginaillatű gyertya” Paltrow most annak érezte nagy szükségét, hogy a koronavírussal kapcsolatban szólaljon meg.

Az apropót az adta, hogy épp Párizsba utazott, amit természetesen Instagramon közölt is követőivel, és egy riadt tekintet keretén belül (itt előjön kicsit a mára már hanyagolt színészképesség) és egy maszkkal az arcán pózolt és írta le a koronavírus megelőzésének lépéseit, vagyis a majdnem állandó maszkhasználatot (ő még alváshoz is hordja) és a rendszeres kézmosást.

Ez persze rendben is lenne, de ő még hozzáteszi azt is, hogy ő bizony tudja ám mit kell tenni, hiszen egy ilyen filmben is játszott (gondol itt a Fertőzés című 2011-es filmre). Nos, ha ez elég lenne ahhoz, hogy szakértőkké váljon valaki, akkor az nagyon örvendetes lenne, de Paltrow-tól igen kínos, pláne, hogy elég elvetemült gondolatai vannak az egészségről és tudományról.

Javasoljuk a művésznőnek, hogy inkább maradjon mindenki a saját pályáján és ne keltsen pánikot. Az lesz mindenkinek a legjobb. Bőven elég a „különleges” gyertyája.

https://verszivo.blogstar.hu/./pages/verszivo/contents/blog/90977/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?