Blogolj!

Három halott az orosz Instagram-sztár születésnapi buliján

Ragnar Volarus

Azt ugye tudjuk, hogy az oroszok egészen extrém hülyeségekre képesek. A következő történet sem kivétel.

Napjaink legújabb sztárjai ismert emberei az Insta-modellek, influenszerek, youtube-erek és hasonló haszontalan társaik. Akik nem az ország GDP-jét növelik, hanem maximum a villanyszámlát és az elfogyasztott levegő mennyiségét.

Most Jekatyerinya Didenko, orosz Instagram-sztár gyűjtötte egybe barátait, akik garantáltan nem Dosztojevszkij művein pallérozták elméjüket. A hölgy azzzal vált népszerűvé, hogy tanácsokat adott arról, hogyan lehet gyógyszerekkel, gyógyhatású készítményekkel spórolni. Instagram-profiljának közel másfélmillió követője van. Ez ugye nem kevés, meg is adta a módját az ünneplésnek. Egy moszkvai fürdőt bérelt ki huszonkilencedik születésnapja megünneplésére.

Apró szépséghiba, hogy végül a buliban meghalt három ember, közöttük az ünnepelt férje is. 

Történt ugyanis, hogy a vendégek közül néhányan panaszkodtak, hogy a medence vize túl meleg a szaunázáshoz. Jekatyerina pedig nem akart csalódást okozni leghűségesebb csatlósainak, így rögtön cselekedett is a lelkes kis társaság. Biztosan vodkában sem volt hiány, mert a gyorsan összehozott ötletbörzén azt találták ki, rendeljenek 25 kiló szárazjeget. Mert ugye a sima jég az olyan pórias, a szárazjég meg olyan menő, fancy. 

A rendelt áru megérkezett, beleöntötték a medencébe, majd azonnal a jeges vízbe vetették magukat, és szinte azonnal fulladozni kezdtek, többen az eszméletüket is elveszítették. Merthogy a -78,5 fokos szárazjég valójában fagyott széndioxid, ami szublimál, vagyis azonnal gázzá alakul, ha felmelegszik, ezért nagyon veszélyes nem megfelelően szellőző helyeken használni. Fogalmazzunk úgy, eléggé ront az életbenmaradási esélyeken. Ez is történt. 

Az első vizsgálatok alapján mindhárom áldozat halálát fulladás okozta. A helyszíni jelentések szerint az ünnepelt férje is meghalt. Ezt a szülinapot Jekatyerina egy életre emlékezetessé tette. 

https://verszivo.blogstar.hu/./pages/verszivo/contents/blog/91172/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?