Blogolj!

Belehaltak a nevetésbe

Facebook

Halállal nem viccelünk, de úgy tűnik az egykori Szovjetúnió tagállamai egymás rekordját próbálják megdönteni, a ki hal meg hülyébben versenyben.

Nemrég számoltunk be az orosz instagram-sztárról, akinek házibuliján a szárazjég szedte áldozatait, most pedig egy ukrán sakknagymester és párja vesztették furcsán az életüket.

Gondok lehetnek a környéken a kémia oktatással, mert míg az egyik buliban a szárazjég és a víz kölcsönhatásáról volt csak halvány fogalmuk a résztvevőknek, most pedig a nevetőgáz adagolásával akadtak gondok.  A dinitrogén-oxid kis mértékben ugyanis boldogságot okoz, ám rosszul adagolva fulladást okozhat. Sztanyiszlav Bogdanovics és Alekszandra Vernyigora a gyanú szerint a kéj- vagy nevetőgáz néven ismert gáz belégzésébe halt bele.

Bogdanovics 2017-ben lett nagymester, villámjátszmákban volt különösen erős, ebben a kategóriában a világranglista 8. helyén állt, 2013-ban országos bajnokságot is nyert, 2015-ben megosztott győzelmet aratott. Három éve volt a csúcson, 2620 Élő-ponttal.

A sakkban elég erős Ukrajnában korábban megnyerte a 18 év alattiak bakjnokságát és több nemzetközi verseny győztese volt.

https://verszivo.blogstar.hu/./pages/verszivo/contents/blog/91406/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?