Blogolj!

A Nők Lapja mossa kezeit a saját Eszenyi-interjúja miatt

Több szempontból is elég érdekesen alakultak az elmúlt napok, aminek az egyik csúcspontja kétségtelenül az Eszenyi Enikő körül kialakult botrány.

Történt ugyanis, hogy a Vígszínház egykori társulatának több tagja is Eszenyi Enikő jelenlegi igazgató kíméletlen, agresszív és sokszor diktatórikus vezetői módszereiről mesélt a sajtónak. Ezt követően egy szakszervezeti szavazás is tartottak a színházban, ahol a Vígszínház társulatának 96 százaléka Eszenyi ellen szavazott.

Ez pedig Nők Lapjának egy elég kellemetlen meglepetés lehetett, ugyanis ezzel párhuzamosan épp a színésznő szerepel a magazin eheti számának a címlapján egy, a vele készített interjú miatt, ráadásul azzal a felütéssel, hogy

A legcsodásabb, ha igazi alkotótárssal hoz össze az élet!"

Épp ezért nem is állítanánk, hogy nagyon meglepő volt a Nők Lapja azon döntése, hogy lényegében elhatárolódik a saját Eszenyi-interjújától, azonban ettől még is elég vicces a dolog…

Kedves Olvasóink! Szeretnénk mindenkit tájékoztatni, hogy az Eszenyi Enikővel készült interjúnkat egy hónappal ezelőtt vettük fel. Amikor az őt ért vádak napvilágot láttak, a magazin éppen megérkezett a nyomdából. Természetesen a Nők Lapja az abúzus minden formáját elítéli. Köszönjük a megértést!

- írta a magazin.

Eszenyivel egyébként mások mellett olyan kérdésekről csacsogtak felhőtlen hangulatban, hogy hogyan került a "szenvedélyes színházcsináló pozíciójába", vagy hogy meglepte-e, hogy kinőtte a naiva szerepét.

A Vígszínházban várhatóan március végére várható döntés azzal kapcsolatban, hogy ki állhat az élén a következő öt évben.

(Borító: jegy.hu)

https://verszivo.blogstar.hu/./pages/verszivo/contents/blog/91693/pics/lead_800x600.jpg
botrány,Eszenyi Enikő,interjú,Nők Lapja,színház
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?