Blogolj!
A Nők Lapja mossa kezeit a saját Eszenyi-interjúja miatt

A Nők Lapja mossa kezeit a saját Eszenyi-interjúja miatt

2020.03.12. | Tündi

Több szempontból is elég érdekesen alakultak az elmúlt napok, aminek az egyik csúcspontja kétségtelenül az Eszenyi Enikő körül kialakult botrány.

Tovább
A tömegpusztító paprika és a román panelszakács története

A tömegpusztító paprika és a román panelszakács története

Tovább
A román építészet csodája

A román építészet csodája

Tovább

Magyarázat az elmaradt világvégéről, ami nem maradt el

Vlad Tepes
2017.09.29.

Legutóbb múlt hét szombaton volt világvége, amit élőben is közvetített a blogstar. Viszont Ön most éppen minket olvas, így két magyarázat adódik:

1. Ön teljes mértékben alulinformált, vagy annyira buta (ami ugye teljességgel kizárt, hiszen minket olvas), hogy észre sem vette a világvégét.

2. Nem volt armageddon.

Mi utóbbira tippelünk, így kijelenthetjük, hogy nem jött be az amerikai katolikus számmisztikus, David Meade számítása. De ezt csak mi látjuk így! A szakmájának kiváló mestere, nagyon csavaros magyarázatot adott arra, hogy miért nem szűnt meg a földi lét szombaton.

Igen, ő David Meade

Mert ő nem úgy gondolta, ahogy mi gondoltuk.

A világnak nem lesz vége. Annak a világnak lesz vége, amit mi ismerünk.

Na most vagy én vagyok teljesen stupid, vagy David szeretné tovább élvezni a hírnevet mint 15 perc. De most akkor mi van azzal, hogy nekünk ütközik a Nibiru? Ráadásul múlt hét szombaton? Bár valamit Meade tényleg tudhat, hiszen a világvége előtti héten nem nyilatkozott az amerikai újságoknak. Azzal rázta le őket, hogy majd jövő héten. És tessék!

Persze próbál újra ránk ijeszteni! Merthogy a Washington Postnak azt is hozzátette:

Október elejétől az általunk ismert világ nagy része teljes mértékben átalakul.

Ez mit jelent? Vona Gábor jövő héttől roma népdalokat énekel? Rohadt makacs ez a világvége, és hosszú lefolyású. Én erre nem érek rá.

Egy olasz nő saját magával kötött házasságot

Vlad Tepes
2017.09.28.

Hétmilliárdan vagyunk a Földön. Ez nagy szám, és tudjuk, hogy ilyenkor nagyobb esély mutatkozik egészen elképesztő történésekre. Egyszerűbben fogalmazva: nagy tömegben, szinte biztosan több a hülye. 

Olaszországban most Laura Mesi fitneszoktató tett egészen megdöbbentőt. Magához ment férjhez, illetőleg magát vette feleségül. Ezt nevezik "szologámiának". Már 1993-ban megtörtént az az első ilyen "házasság", de ő az első olasz nő, aki saját magával házasodott meg. Aminek egyébként alapvető jogi következménye nincs. Magyarul egy tök jó buli. Laura meg is adta a módját, az esküvőn minden volt mi szem-szájnak ingere: hetven vendég (ez is engem igazol a hülyék számát illetően), szép esküvői ruha, emeletes torta. Egy dolog viszont nem volt: vőlegény. 

Mint a képen látható, esztétikailag nem indokolná semmi, hogy valaki ne tudja szeretni a mi drága fitneszoktatónkat. De miután véget ért egy 12 éves kapcsolata, megfogadta, hogyha 40 éves koráig nem találja meg a lelki társát, akkor hozzámegy saját magához. Szavatartó asszony. Bár nem zárja ki, hogy egyszer még találkozik egy neki való férfival. Aki egészen biztosan nem az esze miatt szereti! De vajon mit szól majd ehhez a férje? Ja, bocs!

De persze hol van ez, ehhez a három elmeroggyanthoz képest?! Ezek itt hárman házasodtak össze. Ráadásul mind férfiak.

Vagy ott az a szaúdi nő, aki nem a férjét szerette. Ezért a férfi beadta a válókeresetet. És kit szeretett a nő? Az apja Al Waleef nevezetű tevéjét! Ugyanis az asszony nem szégyellte bevallani: szereti a férjét, de nem annyira, mint a tevét. Nem tudni Al Waleef mivel érte el, hogy így belezúgjon a nő. 

Képünk illusztráció. Al Waleef ennél tuti sármosabb kell legyen!

De a "Világ hülyéje" címet egy angol nő nyerte el. Emma szerelme ugyanis egy fa. Aki állítólag nem akkora gyökér, mint a férfiak. Ja de!

Persze kifúrta az oldalamat a kíváncsiság, és kiderült, hogy egy londoni nyárfába szeretett bele a 31 éves Emma McCabe. Ráadásul két éve még esküvőt is terveztek. (Itt indokolt a többesszám?). A családja pedig támogatja, mert tudják, mit jelent Emma számára a növény. 

A hölgy 29 évesen, egy szakítás után ismerkedett meg egy másik fával, majd simogatni kezdte a törzsét, és felizgult. Egy évvel később jöttek össze Timmel, a nyárfával, és heti négyszer randiztak. A nő bevallotta, ugyan néha ránéz más fákra, de sosem ér hozzájuk, nem akarja megcsalni Timet.

De ha megcsalja, akkor viszont fűvel-fával!

Kámon, fájt!

Vlad Tepes
2017.09.27.

Még az Oroszországból érkezett hírt - jövőre blokkolhatják az oroszok a legnépszerűbb közösségi oldalt, ha a Facebook nem tesz eleget annak a helyi törvénynek, hogy országon belül kezelje a felhasználók adatait - is elhomályosította egy újabb sportcsemege.

Connor McGregor új kihívót kapott! A UFC-ben két súlycsoportban (pehelysúly és könnyűsúly) is világbajnoki övet szerző harcos legutóbb Floyd Mayweather ellen bizonyított a ringben, de most keményebb ellenfél jelentkezett. Jankovics Róbert nem túl jelentős küzdősport-tapasztalattal, néhány kiló túlsúllyal, és 42 évvel a háta mögött kampányba kezdett, és a legnépszerűbb videomegosztón kihívta az ír szupersztárt.

Egy dolog biztos. Itt a "Kámon, fájt!" beszólás alapján nem lesznek akkora szócsaták mint a Mayweather-McGregor meccs előtt. Másrészt ezt a fejet már több okból sem kéne tovább ütni.

A harmadik dolog ami miatt kicsit furán tekintek a kihívóra, hogy már a parkolóban sétálástól is liheg a videó végén.

Az oroszok meg maximum vodkába öntik a bánatukat a Facebook miatt. 

Címkék: Harc, Idióta, Orvosi eset

Ezeket a cikkeket olvastad már?