Blogolj!

Trendi idiotizmus a Dolce & Gabbana bemutatóján

Vlad Tepes
2018.03.04.

A divatszakmát is elérte az őrület. A Forma-1, a profi kerékpársport és a darts után innen is nélkülöznünk kell a szép lányokat. Bár utóbbiakból már amúgy sem látni sokat a kifutókon. Íme egy példa.

 

De mit is művelt az olasz gigacég? A Dolce & Gabbana divatbemutatóján nem hölgyek, hanem drónok mutatták be a márka legújabb női táskáit. A dolog annyira szürreális, hogy hirtelen nem is tudom eldönteni, hogy mit látunk.

Fotó: glamour.com

 

 

1. A divatszakmát is elérte a gépiesítés, a technológia itt is utat tört, így nincs szükség „emberi munkaerőre”, jöjjenek a drónok.

2. A D & G mostantól új piaci szegmenst céloz meg, és a drónok az új célcsoport? Ez esetben vajon mi lehet egy női dróntáskában?

3. Vagy ez egy teljesen új gazdagoknak kitalált sikk, hogy már nem is ők, hanem drónok viszik majd a táskájukat?

4. Sztrájkolni kezdtek a modellek, a sok okádék ruha miatt, amit rájuk aggattak? Ezeket nézve ezt is könnyen elhinném.

Mindenesetre ez újabb bizonyíték arra, hogy csupa beteg ember van ebben szakmában. A ruhaköltemények, kitalációk több mint aberráltak, de az egész csak egy nagy humbug. A bemutatók végén mindig megtapsolják a tervezőt, aki viszont érdekes módon sosem ilyen ruhákban jön elő, hanem öltönyben, zakóban. Most akkor mi is a divat?

Fotók: elleuk.com

Egy nagy rakás kaki lesz a divat

Vlad Tepes
2018.01.08.

Hétvégén megkezdődött a 2018-19-es ősz-téli férfidivathét-szezon a londoni férfidivathéttel. Az várható, hogy ismét elég bizarr dolgokat fogunk látni. Elvégre az elmúlt években a nagy divatmogulok úgy gondolták, hogy a férfidivatban ez lesz a követendő trend az elkövetkező években.

Azért izgatottan várom, mikor mondjuk a Lehel téri piacon, vagy Székesfehérvár sétálóutcáján szembe jön egy ilyen valami.Ha jól gondolom, most senki nem kezdte el böngészni az interneten, honnan tudná megrendelni ezeket a csodás öltözékeket. 

De térjünk vissza a londoni férfidivathétre. A Tourne de Transmission nevű márka divatbemutatójáról érkezett az alábbi kép, amely a trendi hajviseletet hivatott bemutatni. Láttunk már madárfészekre hasonlító hajkoronát, de ez most valami egészen káprázatos.

Viszem is a képet a fodrászomnak, hogy ilyen frizurát szeretnék. 

Címkék: Divat, Idióta

Ezeket a cikkeket olvastad már?