Blogolj!

Az évszázad bűnözői

Vlad Tepes
2017.10.12.

B.D. és csapata, a BD Gang, valószínűleg nem Zala megye alvilágának vezető alakjai. A pimasz és csintalan társaság, ugyanis hajnali kettőkor leparkolt Suzuki Swift típusú járművével Miháld mellett, a 138. számú villanyoszlopnál, és nekiállt vizelete szakszerű ürítésének. 

Biztosan nem sokan ismerjük az érzést, mikor legnagyobb megkönnyebbülésünk közepette, feltekintve belebámulunk a térfigyelő kamerába. Ők ezt megélték, és érthető módon roppantul zavarta őket. Ezért első lépésként elfordították azt. Aztán rájöttek, hogy ez rögzíthet, így inkább ellopták, azaz letépték a helyéről és hazavitték. Tán azt gondolták benne van a felvétel? 

A rendőrség viszont könnyen rájuk talált. Vajon hogyan csinálhatták? B.D.-ék még talán most sem tudják.

Azonban mire megtalálták a lopott kamerát is, addigra B.D. és csapata "úgy tönkretették, hogy az üzemképtelen lett, így áfával együtt mintegy 121 ezer forint kárt okoztak az üzemeltető önkormányzatnak."

Naná, hogy szétszedték, hiszen keresték benne a pisilő embereket. De nem találták. Jutalmul most kisebb kárt okozó rongálás vétségével gyanúsítja őket a kanizsai járási ügyészség.

Mondjuk ez a fickó is egy díjnyertes példány. Darwin díjas.

De akinek a hülyékből sosem elég, itt van még pár. (A macskáktól és a kutyáktól elnézést kérek!)

Sikítófrász a köbön: Siófokító

Vlad Tepes
2017.10.09.

Van ugye az a Despacito című dal, amiről még az is hallott, aki nem. Igazából az idei évben megkerülhetetlen volt, és hamarosan a 4 milliárdos nézettséget is eléri a híres-neves videómegosztón. 

Természetesen nem kerülte el a sorsát és készült kismillió feldolgozás és paródia. 

Itt van például mindjárt a Polgár Peti féle. Lehet szeretni az említett úriembert vagy nem, de legyünk őszinték, ez most nagyon mellé ment. A szöveg és maga a videó is tragikus.

Egy másik igazán pocsék, szemétre való változat, a határmente külsőn biztosan roppant népszerű, a Kossuth Dezső utca legjobb hangja, a spanyolt a tájszólással hányingerig vegyítő Jolly Sandro és Marcos nevű hű fegyverhordozója. 

Erről ez jut eszembe. (Vigyázat! 18+!)

És hogy miért kezdtem sorolni ezeket a rossz verziókat? Mert mikor végre azt hittük, hogy már nem dolgozza fel senki, hiszen már ciki, lejárt sláger. Ebből már biztosan nem készül több paródia, mert annyi bőrt lenyúztak róla, hogy a fél világnak elegendő bőrkabátot lehetne gyártani belőle. Meg azért, mert ezeket alulmúlni nem lehet? De igen! Jött három nőnemű, és készített egy paródiát. Szerintük. 

Először is tegyük tisztába a dolgokat. paródia görög eredetű szó: paródeo. Eredeti jelentése egy-egy dal gúnyos, torzított előadása volt.

Az itt látható néhány perces audiovizuális, minden eddigit felülmúló környezetszennyezés ebből egy dolognak felel meg. Annak is csak részben. Nem dal, hanem valami hamis hangjegyekből összerakott halmaz, nem gúnyos, hanem minden másodperce fájdalmasan kínos, viszont torz. De minden tekintetben. Van az a mondás, hogy: Annyira rossz, hogy már jó! Erre ez sem igaz. Mostantól minden negatív szó mellé a lexikonban be kell csatolni ezt a felvételt. Utoljára még annyit, menetközben eszembe jutottak Billy Mack örökbecsű szavai az "Igazából szerelem" című filmből. Ezek itt:

És már csak annyit mondanék: Egy szótagot Billy? Az semmi! Itt soronként ötöt!

Egy weboldal pedig azt írja: Letarolja a netet a Despacito új paródiája! Na persze.

... és akkor Rubint Réka feltalálta a futást

Vlad Tepes
2017.10.07.

Legalábbis mintha Demcsák Zsuzsa ezt gondolná. Merthogy neki mondott köszönetet érte.

Demcsák Zsuzsa, a TV2 és az ATV egykori műsorvezetője két hete kezdett el futni, hogy levezesse a feszültséget. És köszönetet mondott érte. Mert akkora élményt jelentett számára. De ilyenkor kinek kell köszönetet mondani? Kézenfekvő. Egyenesen Schobert Norbi feleségének. Na most ezt nem értem. Eddig mindig úgy hallottam, hogy a telefont Bellnek köszönhetjük és nem a Nokiának vagy a Samsungnak. A gőzmozdonyt pedig George Stephenson tökéletesítette és nem a MÁV. De már biztos más szelek fújnak.

Akkor pedig köszönetet mondok a sörért Sopronnak, a pizzáért a Don Pepének, a televízióért az HBO-nak, az internetért a UPC-nek, és a lakodalmas zenéért Grósz Galambos Lajosnak. Ja nem, azért nem!

Címkék: Idióta

Az oroszlán is cica, csak nagyobbat harap

Vlad Tepes
2017.10.01.

Valószínűleg kevés butább sportolót hord a hátán a Föld, mint Scott Baldwin rögbijátékost, aki az állatkertben meg akarta simogatni az oroszlánt. De ráfázott.

A walesi válogatott és az Ospreys játékosa most emiatt kénytelen kihagyni egy mérkőzést, mert megharapta egy oroszlán.

A csapat tagjai egy dél-afrikai állatkertet látogattak meg, amikor Baldwin úgy gondolta, hogy remek ötlet lenne a kerítésen keresztül megsimogatni egy oroszlánt. Bravó! Mint kiderült - és épeszű ember számára sejthető volt -, az oroszlán annyira nem lelkesedett az ötletért. Végül az állat úgy megharapta a sportoló kezét, hogy össze kellett varrni. Csapattársai és az edző Steve Tandy egyöntetűen úgy nyilatkoztak az esetről, hogy Baldwin minden bizonnyal egy címeres ökör.

A félkegyelmű játékos a közösségi médiában kért elnézést a szurkolóktól, de legalább viccesen.

"Valószínűleg előbb le kellett volna nyűgöznöm őfelségét és bemutatkoznom, mielőtt megsimogatom."

De az edzője sem fogadta túl morcosan az esetet és a sajtónak így magyarázta a fura sérülést.

"Baldwinnak volt egy apróbb balesete egy oroszlánnal, de szerencsére nincsen semmi baja. Mármint az oroszlánnak. Megharapta Scottot, de ha benyúlsz egy ketrecbe, ez könnyen előfordulhat. Elég buta dolog volt ez Scottól, és nem tudom milyen természetfilmeket nézet, ahol azt láthatta, hogy egy oroszlánt is megsimogathat, akárcsak egy cicát. Ez a legvalószerűtlenebb ötlet volt, amit valaha tapasztaltam. Szerencsére nem történt nagyobb baj."

A játékost szombaton már ki is engedték a kórházból. Az edző pedig mostantól jobban meggondolja, milyen programra viszi a csapatot, de állatsimogatóba semmiképpen. Baldwinnak pedig érdemes lenne befektetnie egy David Attenborough összesbe, és reméljük nem akar cápát simogatni. De még csak sünt se.

Címkék: Idióta, Orvosi eset

Magyarázat az elmaradt világvégéről, ami nem maradt el

Vlad Tepes
2017.09.29.

Legutóbb múlt hét szombaton volt világvége, amit élőben is közvetített a blogstar. Viszont Ön most éppen minket olvas, így két magyarázat adódik:

1. Ön teljes mértékben alulinformált, vagy annyira buta (ami ugye teljességgel kizárt, hiszen minket olvas), hogy észre sem vette a világvégét.

2. Nem volt armageddon.

Mi utóbbira tippelünk, így kijelenthetjük, hogy nem jött be az amerikai katolikus számmisztikus, David Meade számítása. De ezt csak mi látjuk így! A szakmájának kiváló mestere, nagyon csavaros magyarázatot adott arra, hogy miért nem szűnt meg a földi lét szombaton.

Igen, ő David Meade

Mert ő nem úgy gondolta, ahogy mi gondoltuk.

A világnak nem lesz vége. Annak a világnak lesz vége, amit mi ismerünk.

Na most vagy én vagyok teljesen stupid, vagy David szeretné tovább élvezni a hírnevet mint 15 perc. De most akkor mi van azzal, hogy nekünk ütközik a Nibiru? Ráadásul múlt hét szombaton? Bár valamit Meade tényleg tudhat, hiszen a világvége előtti héten nem nyilatkozott az amerikai újságoknak. Azzal rázta le őket, hogy majd jövő héten. És tessék!

Persze próbál újra ránk ijeszteni! Merthogy a Washington Postnak azt is hozzátette:

Október elejétől az általunk ismert világ nagy része teljes mértékben átalakul.

Ez mit jelent? Vona Gábor jövő héttől roma népdalokat énekel? Rohadt makacs ez a világvége, és hosszú lefolyású. Én erre nem érek rá.

Egy olasz nő saját magával kötött házasságot

Vlad Tepes
2017.09.28.

Hétmilliárdan vagyunk a Földön. Ez nagy szám, és tudjuk, hogy ilyenkor nagyobb esély mutatkozik egészen elképesztő történésekre. Egyszerűbben fogalmazva: nagy tömegben, szinte biztosan több a hülye. 

Olaszországban most Laura Mesi fitneszoktató tett egészen megdöbbentőt. Magához ment férjhez, illetőleg magát vette feleségül. Ezt nevezik "szologámiának". Már 1993-ban megtörtént az az első ilyen "házasság", de ő az első olasz nő, aki saját magával házasodott meg. Aminek egyébként alapvető jogi következménye nincs. Magyarul egy tök jó buli. Laura meg is adta a módját, az esküvőn minden volt mi szem-szájnak ingere: hetven vendég (ez is engem igazol a hülyék számát illetően), szép esküvői ruha, emeletes torta. Egy dolog viszont nem volt: vőlegény. 

Mint a képen látható, esztétikailag nem indokolná semmi, hogy valaki ne tudja szeretni a mi drága fitneszoktatónkat. De miután véget ért egy 12 éves kapcsolata, megfogadta, hogyha 40 éves koráig nem találja meg a lelki társát, akkor hozzámegy saját magához. Szavatartó asszony. Bár nem zárja ki, hogy egyszer még találkozik egy neki való férfival. Aki egészen biztosan nem az esze miatt szereti! De vajon mit szól majd ehhez a férje? Ja, bocs!

De persze hol van ez, ehhez a három elmeroggyanthoz képest?! Ezek itt hárman házasodtak össze. Ráadásul mind férfiak.

Vagy ott az a szaúdi nő, aki nem a férjét szerette. Ezért a férfi beadta a válókeresetet. És kit szeretett a nő? Az apja Al Waleef nevezetű tevéjét! Ugyanis az asszony nem szégyellte bevallani: szereti a férjét, de nem annyira, mint a tevét. Nem tudni Al Waleef mivel érte el, hogy így belezúgjon a nő. 

Képünk illusztráció. Al Waleef ennél tuti sármosabb kell legyen!

De a "Világ hülyéje" címet egy angol nő nyerte el. Emma szerelme ugyanis egy fa. Aki állítólag nem akkora gyökér, mint a férfiak. Ja de!

Persze kifúrta az oldalamat a kíváncsiság, és kiderült, hogy egy londoni nyárfába szeretett bele a 31 éves Emma McCabe. Ráadásul két éve még esküvőt is terveztek. (Itt indokolt a többesszám?). A családja pedig támogatja, mert tudják, mit jelent Emma számára a növény. 

A hölgy 29 évesen, egy szakítás után ismerkedett meg egy másik fával, majd simogatni kezdte a törzsét, és felizgult. Egy évvel később jöttek össze Timmel, a nyárfával, és heti négyszer randiztak. A nő bevallotta, ugyan néha ránéz más fákra, de sosem ér hozzájuk, nem akarja megcsalni Timet.

De ha megcsalja, akkor viszont fűvel-fával!

Kámon, fájt!

Vlad Tepes
2017.09.27.

Még az Oroszországból érkezett hírt - jövőre blokkolhatják az oroszok a legnépszerűbb közösségi oldalt, ha a Facebook nem tesz eleget annak a helyi törvénynek, hogy országon belül kezelje a felhasználók adatait - is elhomályosította egy újabb sportcsemege.

Connor McGregor új kihívót kapott! A UFC-ben két súlycsoportban (pehelysúly és könnyűsúly) is világbajnoki övet szerző harcos legutóbb Floyd Mayweather ellen bizonyított a ringben, de most keményebb ellenfél jelentkezett. Jankovics Róbert nem túl jelentős küzdősport-tapasztalattal, néhány kiló túlsúllyal, és 42 évvel a háta mögött kampányba kezdett, és a legnépszerűbb videomegosztón kihívta az ír szupersztárt.

Egy dolog biztos. Itt a "Kámon, fájt!" beszólás alapján nem lesznek akkora szócsaták mint a Mayweather-McGregor meccs előtt. Másrészt ezt a fejet már több okból sem kéne tovább ütni.

A harmadik dolog ami miatt kicsit furán tekintek a kihívóra, hogy már a parkolóban sétálástól is liheg a videó végén.

Az oroszok meg maximum vodkába öntik a bánatukat a Facebook miatt. 

Címkék: Harc, Idióta, Orvosi eset
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?