Blogolj!

Kis pöcs, nagy gond

MadMax
2019.03.08.

Sajnos sokan halnak meg a műtőasztalon. Ezek legtöbbje életmentő műtét során történik. Nem úgy Ehud Arye Laniado esetében. De kezdjük egy kis múltbéli visszatekintéssel.

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Dennis Rodman nevezetű fickó, aki hajdanán az NBA legjobb lepattanózója volt és Michael Jordan valamint Scottie Pippen csapattársaként nyert néhány bajnoki aranygyűrűt. Nos a kiváló rugói mellett híres volt extrém kinézetéről, és arról, hogy nagyon csinos hölgyek lesték minden kívánságát. Mert nem csak nagyot tudott ugrani, de máshol is jól el volt eresztve - és most nem a nyelvére gondolunk, pedig az is szép nagyra nőtt. Nos Rodman akkoriban volt mit a tejbe aprítson, természetesen nem feledkezett meg "legjobb barátjáról sem", és gyémántokat rakatott herezacskójába, hogy méteres méretes férfiasságát ékesítse.

A szépséges Dennis Rodman

Hogy jön ez ide? Mert van, akinek mindez éppen fordítva adatott meg. 

Ehud Arye Laniado 65 éves milliárdos, aki gyémántkereskedelemből szedte össze tetemes vagyonát, egy műtét során elhunyt. Mit érdemes(?) még tudni a belga-izraeli üzletemberről? Hogy nála nem volt igaz, a "Kis ember, nagy bottal jár" szólás. Emberünk minden tekintetben és mindenhol kicsi volt. A műtét - minek során jobblétre szenderült - ezen próbált segíteni. És nem a magasságához szerettek volna hozzáadni. Igen, pénisznagyobbító műtét közben kapott szívrohamot, mikor az orvosok egy meg nem nevezett anyagot fecskendeztek a péniszébe. 

Nagy kérdés, hogy ha 65 évig zavarta a milliárdost, hogy neki nem szivarja van, csupán egy csikk, miért éppen most, mikor már talán nem volt férfiereje teljében? Persze a kék tabletta ezen segíthet, de akkor meg éppen a másik művelet kellős közepén kaphatott volna szívrohamot meglett korának köszönhetően. Tehát mindenképpen bukó.

Ilyen történet után illik levonni a tanulságot, vagy legalább valami bölcsességet idebiggyeszteni. Legyen elég most ennyi: Kis pöccsel is lehetsz irtó nagy f@sz.

Címkék: Idióták

A hollandok szent tehene

Vlad Tepes
2018.02.13.

Indiában ugye még a forgalom is megáll, ha egy tehénnek az úton támad pihenhetnékje. Hollandiában viszont internetes sztár lett a lábasjószágból.

Hermien a lázadó

Keleten szent állatnak számít a tehén, a tulipánosok viszont csak egyszerűen idióták. Merthogy egy Hermien névre hallgató tehén pár hét alatt nemzetközi hőssé nőtte ki magát és az internetezők szerint ő a szabadság új szimbóluma. És mit tett ez a négylábú? Eltörölte a szegénységet? Vizet fakasztott a sziklából? Betegeket gyógyított? Harcol a terrorizmus ellen? Egy nagy túróst. 

Egyszerűen lázadni mert a sorsa ellen, mikor a gazdája fel akarta rakni egy teherautóra és a vágóhídra szállítani. Hermien viszont megszökött. Ennek mintegy hat hete, és a tehén azóta is vígan éli remeteéletét a közeli erdőkben, mert nem sikerült elkapni. Persze az egész egy rohadt nagy hűhó, mert lefilmezni azért sikerült, aminek köszönhetően népszerűsége ez egekbe szökött. A fotóját és történetét egyre többen kezdték el megosztani, ímely még a holland királyi családhoz is eljutott. Kapaszkodjanak meg, a királynő még védelmébe is vette és a Twitteren szólította fel követőit, hogy fogjanak össze és mentsék meg Hermient. Nem csekély összeg jött össze, így ha elfogják akkor egy idős teheneknek fenntartott farmon élheti majd nyugdíjas éveit. 

Jogosan merül fel a kérdés:

De szerencsére úgy tűnik nem. Egy rettentően tapasztalt és rendkívüli tudásról tanúbizonyságot adó helyi állatorvos elmondta, hogyan lehetne elkapni anélkül, hogy nyugtatólövedékkel terítenék le. „Egy tehenet elég egyszerű előcsalogatni, csak más tehenek kellenek hozzá. Ha teheneket lát, automatikusan hozzájuk fog csapódni, ennyire erős ezekben az állatokban a csordaösztön.

Persze joggal aggódunk a hollandok épelméjűségéért, hiszen a téli olimpián sorra nyerik az aranyérmeket gyorskorcsolyázóik, de ők eközben egy tehénért aggódnak és rajonganak. Marhák!

Címkék: Idióták, Tehén

Ezeket a cikkeket olvastad már?