Blogolj!

Idén is lesz világvége

Vlad Tepes
2018.01.20.

Még meg sem szoktuk, hogy a dátumhoz immár 2018-at kell írnunk, máris jöttek a kényszeres világvége-hívők akik azt állítják, felesleges is megszoknunk, idén úgyis tényleg mind meghalunk.

Ahogy tavaly is több tucatszor, csak most istenbizonyesküsznekmindenreamiszent. Az, hogy tavaly ahányszor megjósolták, és mindig elmaradt, az cseppet sem zavarja őket. Viszont nincs túl sok fantáziájuk, mert még mindig az a rohadt Nibiru, a gonosz megtestesítője, a Planet X okozza nyomorult végünket. Persze ez a planéta már többet késik, mint a MÁV története során az összes vonat. 

Csak ez az égitest egyébként tavaly négyszer irtott ki bennünket, ha nem tűnt volna fel önöknek. Szeptember óta minden hónapban egyszer. 

Természetesen még mindig David Meade (akinek a világon először lett valószínűleg negatív az IQ-tesztje) állítja azt, hogy most tényleg eljött az idő. Aki eddig ahányszor megjósolta, pont ugyanannyiszor ki is magyarázta, hogy miért nem történt meg, aminek meg kellene történnie. Pontosabban egyszer azt is mondta, hogy igazából megtörtént, csak nem úgy

Véleménye szerint a Nibiru az elkövetkező hónapokban egész egyszerűen meg fogja semmisíteni a Földet, ezért ő már neki is kezdett a felkészülésnek. Állítása szerint elképesztő természeti csapásokra és természetfeletti eseményekre kell számítanunk, amelyek a Föld minden pontján katasztrófákat okoznak majd.

"És ennek az egésznek semmi köze a politikához vagy az emberekhez!"

– mondja Mr. Meade a tudós. Majd hozzáteszi, hogy a Jelenések könyvében ezt már rég megírták, ezért tényként kezelhetjük, hogy a világvége eljön és kész, nincs apelláta. 

Állítólag így néz ki a pusztulást okozó Nibiru. Egész pofás kis bolygó. Ha valami ránkzuhan, legalább nézzen ki jól.

A mondás persze úgy tartja: egy bolond százat csinál. A mi idiótánk még csak egynél jár, de ez is pont egyel több mint kellene. Egy tudóstárs, Paul Begley is azt mondja, hogy a naprendszerünk mostanában túl erős aktivitást mutat, ez pedig csakis a Nibiru eljövetelét jelentheti. 

"Az égboltot egyfajta gravitációs erő rázza. Ráadásul mostanra már sokan el tudják képzelni, hogyan is festhet a Planet X. Egy este alatt három különböző ember is küldött nekem rajzokat az elképzeléseiről."

Sajnos ezeket a rajzokat nem tették közhírré. De persze ne bánjuk, majd megnézzük ha ideér. Viszont jó lesz ha éberen szemlélődünk, ugyanis jeleket figyelhetünk majd meg a Napban, a Holdban és a csillagokban. Aztán a nemzetek gyötrődni fognak, és zavarodottá teszi őket az üvöltő, zúgolódó tenger!

Honfitársaim, hátradőlhetünk! Nincs tengerünk ami zúgolódhatna. Esetleg a Balaton, de az nem fog. Maximum a fejünk zsibonghat ettől a sok marhától és az idiótaságaiktól.

Noé és az ő mobiltelefonja

Vlad Tepes
2018.01.15.

Eddig a brit tudósok voltak a szakma igazi idiótái, de (bal)szerencséjükre egy török még rajtuk is túltesz. Új "hülyekirályt" avathatunk.

Yavuz Örnek egy oceanográfus. Tudományos területe, az oceanográfia négy fő csoportra osztható. A geológiai oceanográfia, amely a tengerfenék felépítésének, kialakulásának tudománya, a kémiai oceanográfia a tengervíz kémiai összetételének és tulajdonságainak, valamint a szennyezések hatásainak vizsgálata, a fizikai oceanográfia az áramlások tudománya, az óceánok hatásával foglalkozik az időjárásra és a klímára, végül a biológiai oceanográfia a különböző óceánokban fellelhető életformák tanulmányozását végzi.

Yavuz Örnek, a tudós

Kiváló emberünk viszont az óceánok vallási vetületével is foglalkozik. Azzal az egészen elképesztő elmélettel állt elő a török állami tévében, hogy a Korán és az Ószövetség által is idézett özönvíz előtt Noé telefonon hívta fel a fiát.

Totál logikus, elvégre az írások szerint több száz méteres hullámok voltak, Noét és fiát pedig hosszú kilométerek választották el egymástól, de a Korán azt állítja, mégis beszéltek egymással. Nem is akárhogy! Mobiltelefonon.

Csoda történt? Lehetséges, de szerintünk mobiltelefonon vette fel vele a kapcsolatot.

Képünk egyértelműen illusztráció, nem az acéllemezes és nukleáris változat

Ám itt nem állt meg. Szerinte Noé valóban maga építette a bárkát - eddig stimmel-, de acéllemezekből és nukleáris meghajtással. Mielőtt viszont vitába szállnánk vele, előhúzta kabátujjából a jolly jokert. 

"Tudós vagyok, a tudomány nevében beszélek!"

Vitának helye nincs. Azt azonban megkérdezném tőle, hogy androidos volt-e a készülék vagy Iphone, és melyik szolgáltatónál fizetett elő? Elvégre ha özönvíz során is volt térerő és szolgáltatás, akkor ott tuti az "országos lefedettség".

Jövőhéten következik a gaboni tudóscsoport, akik szentül állítják, hogy Atlantisszal együtt elsüllyedt a mikrohullámú sütő és az LED televíziók első generációja. 

Címkék: Idióta, Tudósok

Ezeket a cikkeket olvastad már?