Blogolj!

Idén is lesz világvége

Vlad Tepes
2018.01.20.

Még meg sem szoktuk, hogy a dátumhoz immár 2018-at kell írnunk, máris jöttek a kényszeres világvége-hívők akik azt állítják, felesleges is megszoknunk, idén úgyis tényleg mind meghalunk.

Ahogy tavaly is több tucatszor, csak most istenbizonyesküsznekmindenreamiszent. Az, hogy tavaly ahányszor megjósolták, és mindig elmaradt, az cseppet sem zavarja őket. Viszont nincs túl sok fantáziájuk, mert még mindig az a rohadt Nibiru, a gonosz megtestesítője, a Planet X okozza nyomorult végünket. Persze ez a planéta már többet késik, mint a MÁV története során az összes vonat. 

Csak ez az égitest egyébként tavaly négyszer irtott ki bennünket, ha nem tűnt volna fel önöknek. Szeptember óta minden hónapban egyszer. 

Természetesen még mindig David Meade (akinek a világon először lett valószínűleg negatív az IQ-tesztje) állítja azt, hogy most tényleg eljött az idő. Aki eddig ahányszor megjósolta, pont ugyanannyiszor ki is magyarázta, hogy miért nem történt meg, aminek meg kellene történnie. Pontosabban egyszer azt is mondta, hogy igazából megtörtént, csak nem úgy

Véleménye szerint a Nibiru az elkövetkező hónapokban egész egyszerűen meg fogja semmisíteni a Földet, ezért ő már neki is kezdett a felkészülésnek. Állítása szerint elképesztő természeti csapásokra és természetfeletti eseményekre kell számítanunk, amelyek a Föld minden pontján katasztrófákat okoznak majd.

"És ennek az egésznek semmi köze a politikához vagy az emberekhez!"

– mondja Mr. Meade a tudós. Majd hozzáteszi, hogy a Jelenések könyvében ezt már rég megírták, ezért tényként kezelhetjük, hogy a világvége eljön és kész, nincs apelláta. 

Állítólag így néz ki a pusztulást okozó Nibiru. Egész pofás kis bolygó. Ha valami ránkzuhan, legalább nézzen ki jól.

A mondás persze úgy tartja: egy bolond százat csinál. A mi idiótánk még csak egynél jár, de ez is pont egyel több mint kellene. Egy tudóstárs, Paul Begley is azt mondja, hogy a naprendszerünk mostanában túl erős aktivitást mutat, ez pedig csakis a Nibiru eljövetelét jelentheti. 

"Az égboltot egyfajta gravitációs erő rázza. Ráadásul mostanra már sokan el tudják képzelni, hogyan is festhet a Planet X. Egy este alatt három különböző ember is küldött nekem rajzokat az elképzeléseiről."

Sajnos ezeket a rajzokat nem tették közhírré. De persze ne bánjuk, majd megnézzük ha ideér. Viszont jó lesz ha éberen szemlélődünk, ugyanis jeleket figyelhetünk majd meg a Napban, a Holdban és a csillagokban. Aztán a nemzetek gyötrődni fognak, és zavarodottá teszi őket az üvöltő, zúgolódó tenger!

Honfitársaim, hátradőlhetünk! Nincs tengerünk ami zúgolódhatna. Esetleg a Balaton, de az nem fog. Maximum a fejünk zsibonghat ettől a sok marhától és az idiótaságaiktól.

Világvége, MCMMXDCVII. rész

Vlad Tepes
2017.10.28.

Már megint a Nibiru. Vagy más néven a Planet-X, ami belecsapódhat a Földbe, elpusztítva így az emberiség felét. Hogy miért csak a felét, pláne azt, hogy melyik felét - a kisebbet vagy a nagyobbat -, arról nem szól a fáma.

Tehát. Az érthetően nem bestseller, az "X-bolygó: a 2017-es érkezés" című könyv szerzője és kutatója, David Meade szerint már most is lehet érezni az egyre közeledő Nibiru jeleit. A Földön egyre nagyobb és pusztítóbb földrengések söpörnek végig, egyre melegebb hőhullámok sújtják az egyes vidékeket, és minden eddiginél nagyobb viharrendszerek alakultak ki az utóbbi években. Számításai szerint a halálbolygó - a Halálcsillag név már foglalt volt - gravitációs tere miatt a Földön cunamik és a Richter-skála szerinti 9,8-as erősségű földrengések lesznek, amelyek romba döntik a világunkat.

DAvid Meade. Ő, aki mindent tud.

Na most ez annyira komoly tény, hogy a tudósok még mindig csak kutatják a bolygót, és rendre arrébb tolják az érkezési dátumot. A legutóbbi számítások szerint már múlt hónapban ide kellett volna érnie a Nibirunak, most pedig már október végét jelölték meg, de ugye éppen ma 28.-át írunk, így ez sem jött be. De akadnak más számítások, melyek szerint pedig november 20-december 20. között pusztulunk el, tehát csak semmi pánik.

De nem csupán a mi lángelménk, David Meade mutatja a teljes szellemi nihil tüneteit. Akadnak olyan bolygólakó társaink, akik azt állítják, már amatőr felvételeken is látták a betolakodó bolygót. Volt olyan, aki szerdán Finnországban látta. Nekem édesanyám van így a szemüvegével, sose tudja hol találja. De például a tudósaikról messze földön híres britek közül is sokan azt mondják, az ég alja is a bolygó miatt vörös. 

Az oroszok viszont tudják a frankót. Ez nem is bolygó, hanem űrbázis! (Ezt mintha már hallottuk volna valahol.) Merthogy ők már egy ideje fi­gye­lik azo­kat a ha­tal­mas ob­jek­tu­mo­kat, ame­lyek a Föld felé tar­ta­nak. Ők úgy matekoznak az abakuszon, hogy 2017. de­cem­be­ré­ben érik el boly­gón­kat...

Az oroszok ki is adták az utolsó figyelmeztetést az emberiség számára. Úgy gondolják, hogy a rejtélyes tárgyak egy része a földönkívüliek űrflottáját képezi, amely aszteroidák közé vegyülve közeledik hozzánk. Ez egyfajta megtévesztő stratégia, ugyanis a tárgyak egy része a számítások szerint messze elkerüli majd a bolygónkat, de jó néhány mintha irányt váltott volna, és egyenes a bolygónk felé tart. A nagy távolság miatt fel sem tűnne senkinek az apró manőver, de ugye az oroszokról beszélünk! Az ő figyelmüket nem kerüli el semmi.

Számos ufológus azt feltételezi, hogy az idegenek Oroszország területén kezdik majd meg az inváziót. Ez az információ azon a tényen alapul, hogy a korábban az oroszországi Yakutia régióban lépett a légkörbe egy aszteroidának minősített objektum. De az nem aszteroida volt, hanem a földönkívüli flotta szondája.

Namármost. Ha szóba került a szonda. Amennyiben invázió lesz, akkor azt mindenképpen ott kéne kezdeniük a földönkívülieknek a távoli Oroszországban, mert ismerve az oroszok tűrőképességét, és alkoholszintjét, a támadás rögtön rajtuk fenn is akadna.

Egy dolgot viszont biztosan kijelenthetünk. Ezek az emberek, ennyi ésszel, fegyver nélkül is közveszélyesek. 

Címkék: Világvége

Magyarázat az elmaradt világvégéről, ami nem maradt el

Vlad Tepes
2017.09.29.

Legutóbb múlt hét szombaton volt világvége, amit élőben is közvetített a blogstar. Viszont Ön most éppen minket olvas, így két magyarázat adódik:

1. Ön teljes mértékben alulinformált, vagy annyira buta (ami ugye teljességgel kizárt, hiszen minket olvas), hogy észre sem vette a világvégét.

2. Nem volt armageddon.

Mi utóbbira tippelünk, így kijelenthetjük, hogy nem jött be az amerikai katolikus számmisztikus, David Meade számítása. De ezt csak mi látjuk így! A szakmájának kiváló mestere, nagyon csavaros magyarázatot adott arra, hogy miért nem szűnt meg a földi lét szombaton.

Igen, ő David Meade

Mert ő nem úgy gondolta, ahogy mi gondoltuk.

A világnak nem lesz vége. Annak a világnak lesz vége, amit mi ismerünk.

Na most vagy én vagyok teljesen stupid, vagy David szeretné tovább élvezni a hírnevet mint 15 perc. De most akkor mi van azzal, hogy nekünk ütközik a Nibiru? Ráadásul múlt hét szombaton? Bár valamit Meade tényleg tudhat, hiszen a világvége előtti héten nem nyilatkozott az amerikai újságoknak. Azzal rázta le őket, hogy majd jövő héten. És tessék!

Persze próbál újra ránk ijeszteni! Merthogy a Washington Postnak azt is hozzátette:

Október elejétől az általunk ismert világ nagy része teljes mértékben átalakul.

Ez mit jelent? Vona Gábor jövő héttől roma népdalokat énekel? Rohadt makacs ez a világvége, és hosszú lefolyású. Én erre nem érek rá.

Ezeket a cikkeket olvastad már?